VÄLITÄN TERVEYDESTÄSI – VÄLITÄTHÄN SINÄKIN?

HIERONNASTA TULI KUTSUMUSAMMATTI

On se vaan hieno tunne, kun löytää itselleen näin mieluisan ammatin. Olen aina työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä, mutta nykyisessä työssäni pystyn auttamaan ihmisiä heidän tärkeimmällä elämänalueella, terveyden tukemisessa.

Kouluttauduin uuteen ammattiini Pajulahden urheiluopistolla, jossa saimme käytännönläheisen otteen ja vahvan teoriapohjan tehdä tätä tärkeää työtä. Minulle ihminen on kokonaisuus, siksi ensimmäisellä kerralla haastattelen asiakkaan ja käyn tarkasti läpi, mitä on otettava huomioon hieroessa. Onko esimerkiksi vanhoja vammoja, joiden takia on kipukohtia? Tai akuutimpaa arkuutta vaikka vääristä työasennoista?

Tapaan jättää asiakkaiden väliin noin puolen tunnin ajan, näin kiire ei pääse yllättämään. On kaikille mukavampaa, ettei asiakkaat vaihdu lennosta, vaan jää vähän aikaa myös keskusteluun. Mikäs sen mukavampaa kuin vaihtaa kuulumisia, me hierojat olemme myös vähän sellaisia arjen terapeutteja

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika hierontaan. Hoidetaan yhdessä turhan jumit historiaan. Mitä aikaisemmin aloitat itsesi huoltamisen käymällä hieronnassa, sitä parempi. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ehkäisee erilaisia vaivoja. Kipu lievittyy, aineenvaihdunta tehostuu ja mieli virkistyy.

Terveisin Matti